Teljes körű bontási munkálatok

Egy épület bontásánál gondoskodni kell a keletkezett bontási anyagokról is. Mi a teljes körű bontási munkálatok hívei vagyunk. Amikor egy épület bontásáról van szó, legyen az egy családi ház, társasház, vagy csarnok érdemes komplex megoldásban gondolkozni. A különböző munkafolyamatokra keresni, és találni megfelelő céget sokkal időigényesebb és drágább, mint megtalálni azt, aki képes a komplett munkát elvégezni. A teljes körű bontási munkálatok összetettek és jó szervezést igényelnek. Kevés olyan céget találni, aki ezt költséghatékonyan és környezettudatosa megoldja. Szerencsére nekünk nagy tapasztalatunk van e téren.

Nagy hangsúlyt fektetünk a különböző munkafolyamatok összehangolására, hogy minden gördülékenyen haladjon. A bontáshoz elengedhetetlen a megfelelő munkagép kiválasztása és helyszínre telepítése. A gyors és precíz munkát minden esetben egy alapos felmérés előz meg. A nehezen megközelíthető helyekre nem csak a bontógépek, hanem a hulladék elszállítására alkalmas gépek is nehezen juthatnak be. Érdemes átgondolni, hogy esetlegesen jó választás lehet, ha a bontott anyagok újrahasznosítása mellett döntenénk. A helyszíni betondarálás csökkentheti a költségeket, mindamellett környezettudatos megoldás. A Gépi bontás során gyakran szükséges a kisegítő kézi munkaerő alkalmazása.  Amikor a környező építmények megóvása fontos szempont a bontás során, akkor a precízebb, körültekintőbb kézi munkaerő nagy segítség számunka.

A teljes körű bontási munkálatok mindig nagy szervezettséget igényelnek. Szakképzett kollégáink folyamatosan végigkísérik a munkafolyamatokat. Minden tényezőt figyelembe veszünk, hogy a vállalt határidőt tartani tudjuk, és az elvártaknak maradéktalanul megfeleljünk.

A teljes körű bontási munkálatok magában foglalják az építmények bontásának tervezését, kivitelezését, a bontási anyag újrahasznosítását, elszállítását, a bontási terület igény szerinti rendezését, az új építmény sávalapjának elkészítését és végül a végső tereprendezést.

Modern gépparkunkat rendszeresen karbantartjuk, és folyamatosan bővítjük, a piaci igényeknek megfelelően. Teljes körű bontási munkálatok elvégzésére, lebonyolítására kevés céget találunk a piacon. A bontási munkálatoknál a felkészültség és a jó szervezés elengedhetetlen.

Miért érdemesebb egy céget megbízni a teljes körű bontási folyamatokkal?

A különböző folyamatok kiosztása, különböző cégeknek, és azok összehangolása, felügyelete sokkal nehezebb és költségesebb mintha egyetlen szakirányú végezné a teljes körű bontási munkálatokat. Egy cégen belül megvan a kialakult rutin és összhang, ami megkönnyíti a munkavégzést. Ezzel megkönnyítik a megrendelő dolgát, mert csak egy céggel kell tartania a kapcsolatot. Teljes körű bontási munkálatok esetében az árajánlat is kedvezőbb mintha több cég között osztanánk el a feladatokat.

Vállalkozásunk széles körű tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a teljes körű bontási munkálatok területén. Kiemelt szaktudással rendelkező partnercégeinkkel és alvállalkozóinkkal kapacitásunk rugalmasan bővíthető.

Kérjen tőlünk ajánlatot és garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal és a hozzáállásunkkal.