Gépi földmunka

Gépi földmunkaVállalkozásunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az építőipar területén. Az elmúlt több mint két évtized során számos feladattal találkoztunk és minden felmerülő problémára találtunk megoldást. A gépi földmunka egyszerűnek tűnhet, melyhez nem kell különösebb előkészület, pedig minden munka előtt alapos felmérés és tervezés szükséges.

A gépi földmunka kis, közepes és nagytömegű is lehet. Munkatársaink és gépparkunk felkészült bármilyen méretű, mennyiségű föld kiemelésére és elszállítására. A föld kiemelését követően gépi rakodással szállítóeszközre rakva elszállítjuk a kiemelt földet vagy helyben deponáljuk további felhasználásra.

A gépi földmunka megrendelése előtt is fontos tájékozódni a szakhatóságok idevonatkozó szabályozásáról. Az építési hatóságok szabályozásától való eltérő magatartás súlyos bírságokat, egyben megnövekedett projektköltséget vonhat maga után.

Fontos számunkra, hogy a megrendelő megértse a munkafolyamatot és annak lépéseit. Sok esetben a terepviszonyokkal sem számolnak kellőképpen. Speciális területekre speciális gépek kellenek. Cégünk felkészült minden kihívásra. Modern és széleskörű gépparkkal rendelkezünk, melyek bármilyen terepviszonyra alkalmasak.  Gyakorlott gépkezelőink bármilyen feladatot szakszerűen megoldanak.

Gépi földmunka szolgáltatásaink:

  • Tereprendezés
  • Árokásás
  • Pincetömb kiemelés
  • Alapozás
  • Gépi sávalap ásás
  • Medence kiemelés
  • Közműépítés
  • Tereprendezés

 Megrendelőink számára a kedvező ár mellett a minőség is nagyon fontos, mi pedig hosszú távú partneri kapcsolatokra törekszünk. Fontosnak tartjuk, hogy kollégáink jól ismerjék az általuk használt gépeket és azok tulajdonságait, határait. Munkatársaink rendszeres képzéseinek köszönhetően jó gépismerettel rendelkeznek, és váratlan helyzetekben is gyorsan reagálnak. Ezzel megrendelőinknek sokat tudnak segíteni és nem utolsó sorban sok időt és pénzt tudnak megspórolni.

Amennyiben olyan vállalkozást szeretne megbízni, aki precíz és gondos munkát végez korrekt áron, akkor keressen minket bizalommal!