RÓLUNK

A Bóna cégcsoport magyar tulajdonú vállalkozás. Az alapító, Bóna Pál több mint 20 éves tapasztalattal irányítja eredményesen vállalkozásait és van jelen a magyar építőipari piacon. A kezdetben kisebb, később egyre nagyobb volumenű projektekben való részvétel folyamatos növekedést eredményezett. Szakembereink, munkatársaink széleskörű tapasztalattal rendelkeznek.

Teljeskörű eszközállományunk folyamatosan bővül, gépparkunk a piaci igényekhez igazodva alakul, fejlődik. Gépparkunk alkalmas teljeskörű, nagyobb bontási és földmunkák elvégzésére, a bontott anyagok újrahasznosítására. Az egyre szigorúbb és állandóan változó piaci és gazdasági feltételeknek megfelelve megrendelőink köre bővülő tendenciát mutat.

A magasan képzett, tapasztalt szakembereink, és gépparkunk kapacitása hatékony műszaki megoldásokat, biztonságot nyújtanak megrendelőinknek, figyelembe véve az egyedi igényeket is. Referenciáink között szerepelnek közintézmények, irodák, bevásárlóközpontok, ipari létesítmények, hidak, utak, családiházak, stb., bontási és földmunkái egyaránt. A cég üzletpolitikájának köszönhetően tevékenységi köreit bővítette munkagépkereskedelemmel és ingatlan beruházással.

Miért válasszon minket?!

Mindig időre érkezünk

Szeretünk pontosak lenni,mert tudjuk, hogy az idő mindenkinek pénz.

Korrekt áron dolgozunk

Minden esetben a legjobb árat kalkuláljuk ki ügyfeleinknek.

Nálunk a megrendelő az első

Kollégáink szakképzettek, és ügyfeleink érdekeit nézik minden esetben.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

8 + 11 =